פטוצ'יני פרימוורה
פטוצ'יני פרימוורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה אלפרדו, פרחים כרובית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה.
הוראות
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ברוקולי, כרובית, אפונה, גזר ובצל; מבשלים 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
מערבבים רוטב אלפרדו, חלב, חרדל ואפונה לתערובת ירקות; מבשלים עד חם. מערבבים פטוצ ' יני; לחמם דרך. למעלה עם גבינה.