פטוצ'יני שרימפס פיקנטי הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש חומץ בלסמי, מלח, עגבניות שזיפים ושמן זית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שרימפס חריף ופטוצ'יני, פטוצ'יני שרימפס עגבניות פיקנטי, ו שרימפס ופטוצ'יני.
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה, הקפיצו בצל ושום בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים עגבניות ומרק. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מרק
3
מוסיפים את התרד, השרימפס, הפטרוזיליה והחומץ. מבשלים, ללא כיסוי, למשך 2 דקות או עד שהשרימפס מחומם. מערבבים פנימה את החמאה, המלח, הפלפל והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
פטרוזיליה
תרד
חומץ
חמאה
פלפל
שרימפס
מלח
4
מסננים פטוצ ' יני; מגישים עם תערובת שרימפס וגבינת פטה.
שרימפס בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את וינה ליידה סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
וינה ליידה סוביניון בלאן
מציג מינרליות אקספרסיבית, סוביניון בלאן 2013 מסומן בעוצמה ארומטית עוצמתית ובספקטרום ארומטי רחב, עם תווים צמחיים, ציטריים וטרופיים. הוא טרי בחיך, מציע חומציות פריכה וחריפה וגימור לימון עסיסי. זוג עם עוגות סרטנים, טרגון עוף או מולים.