קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו

פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו
פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו תרד לתינוק, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו, ביצים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 60%. מתכונים דומים: מינסטרונה עם פרמיג'אנו-רג' יאנו, רדיצ'יו מגורר עם פרמיג' אנו-רג'יאנו, ו פרמיג'אנו רג' יאנו טוסט צרפתי מלוח.

הוראות

1
הכינו את הפסטה: הביאו לרתיחה 3 ליטר מים בסיר גדול והוסיפו 1 כף מלח. הגדר אמבט קרח ליד הכיריים. מלבנים את התרד במים הרותחים, כ -2 דקות, ואז מוציאים בעזרת מלקחיים או כף מחוררת וצוללים לאמבט הקרח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים את התרד וסוחטים יבש במגבת מטבח, מסירים כמה שיותר לחות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מערבבים את הקמח והתרד במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת ירוק אחיד. כשהמנוע פועל מוסיפים את הביצים והגבינה ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור סביב הלהב. המשך לעבד עד לקבלת מרקם חלק, כ -20 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
אבק קרש גדול בקמח; הופכים את הבצק על הלוח ולשים כמה פעמים ביד. הבצק צריך להיות אלסטי. עוטפים בניילון ומניחים לנוח כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
חותכים את הבצק ל -4 חלקים. עוטפים 3 מהם בניילון או מכסים במגבת לחה מעט. מקמחים את הלוח; מרדדים 1 חתיכת בצק בעזרת מערוך מקומח למלבן בגודל 10 על 14 אינץ 'בעובי של כ -1 / 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
6
מברישים את הבצק קלות בקמח, ואז מגלגלים וחותכים לרצועות ברוחב 1/2 אינץ ' בעזרת סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מניחים את הפסטה בקנים על מגש גיליון שאובק בקמח סולת. מכסים במגבת כלים נקייה ומניחים בצד בטמפרטורת החדר. חזור על הפעולה עם שאר חלקי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה במיוחד על אש בינונית. מפזרים בגואנסיאלה ומבשלים עד שהשומן הופך והגואנסיאלה פריך בכתמים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר את הגואנסיאלה ונקז על מגבות נייר; הסר את כל הטפטופים מלבד 1/4 כוס מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, 10 עד 12 דקות. מחזירים את הגואנסיאלה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
כשהבצל כמעט רך, מנערים עודפי קמח מהפסטה ומוסיפים למים הרותחים. מבשלים עד אל דנטה, תוך ערבוב מתמיד, כ -3 דקות לאחר שהמים חוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוציאים בעזרת מלקחיים או עכביש ומוסיפים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים למחבת כ -1 כוס מי פסטה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסירים מהאש.
8
בקערה קטנה, מזג את החלמונים עם 3 כפות מי פסטה חמים, ואז שופכים על הפסטה, זורקים להכנת רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריותזנים של פטריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מפזרים את הגבינה וזורקים שוב, מוסיפים עוד מי פסטה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
מקשטים בעוד גבינה וכמהין לבנה מגולחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה