פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו תרד לתינוק, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו, ביצים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 60%. מתכונים דומים: מינסטרונה עם פרמיג'אנו-רג' יאנו, רדיצ'יו מגורר עם פרמיג' אנו-רג'יאנו, ו פרמיג'אנו רג' יאנו טוסט צרפתי מלוח.
הוראות
1
הכינו את הפסטה: הביאו לרתיחה 3 ליטר מים בסיר גדול והוסיפו 1 כף מלח. הגדר אמבט קרח ליד הכיריים. מלבנים את התרד במים הרותחים, כ -2 דקות, ואז מוציאים בעזרת מלקחיים או כף מחוררת וצוללים לאמבט הקרח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים את התרד וסוחטים יבש במגבת מטבח, מסירים כמה שיותר לחות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מערבבים את הקמח והתרד במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת ירוק אחיד. כשהמנוע פועל מוסיפים את הביצים והגבינה ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור סביב הלהב. המשך לעבד עד לקבלת מרקם חלק, כ -20 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
אבק קרש גדול בקמח; הופכים את הבצק על הלוח ולשים כמה פעמים ביד. הבצק צריך להיות אלסטי. עוטפים בניילון ומניחים לנוח כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
5
חותכים את הבצק ל -4 חלקים. עוטפים 3 מהם בניילון או מכסים במגבת לחה מעט. מקמחים את הלוח; מרדדים 1 חתיכת בצק בעזרת מערוך מקומח למלבן בגודל 10 על 14 אינץ 'בעובי של כ -1 / 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)