פטי נמסה.
פטי נמס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 881 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך מלח ופלפל, בשר טחון, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פטי נמסה., פטי נמסה., ו קציצת ברביקיו קלויה נמס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של חמאה על חום בינוני-נמוך. לזרוק את הבצל פרוס לבשל לאט במשך 20 עד 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם חום זהוב ורך. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר הטחון, המלח והפלפל, ואת ווסטרשייר. טופס לתוך 4 קציצות.ממיסים 2 כפות חמאה במחבת נפרדת על אש בינונית. מבשלים את הקציצות משני הצדדים עד שנעשה לחלוטין באמצע. להרכיב פטי נמס בדרך זו: פרוסת לחם, פרוסת גבינה, קציצת המבורגר, 1/4 של בצל מבושל, עוד פרוסת גבינה, ועוד פרוסת לחם. על מחבת נקייה או במחבת, להמיס 2 כפות חמאה וגריל את הכריכים על חום בינוני עד חום זהוב.
הסר את הסנדוויצ ' ים והוסף את 2 כפות החמאה שנותרו למחבת. להפוך את הכריכים למחבת, להפוך אותם לצד השני. מבשלים עד חום זהוב פריך, ועד גבינה מותכת. תחתוך לחצי ותגיש מיד!