פטל-אבטיח טרין עם רוטב אוכמניות
פטל אבטיח טרין עם רוטב אוכמניות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך מיץ לימון, שמנת, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריבס טרין עם רוטב פטל, טרין אדווה פריך פטל, ו פטל קפוא-טרין שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-by-5-מחבת כיכר אינץ עם ניילון נצמד, עוזב 2 אינץ ' מעלייה בכל הצדדים.
מפזרים את הג ' לטין מעל 1/2 כוס חלב בקערה בינונית.
מחממים את שארית 1/2 כוס חלב בסיר קטן על אש בינונית עד אידוי.
יוצקים את תערובת הג ' לטין ומקציפים עד בשילוב.
מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד מומס.
להקציף את שמנת חמוצה, וניל ומלח עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן, ולאחר מכן ברז קלות על המחבת על הדלפק לעשות שכבה אפילו. להכניס למקרר עד סט, 45 דקות עד 1 שעה.
מערבבים את האבטיח, פטל, סוכר, מיץ לימון ומלח בבלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על מחית דרך עם החלק האחורי של כף.
להעביר 1 כוס מחית לקערה אחרת ומפזרים את הג ' לטין; בואו לעמוד 2 דקות.
מחממים 1 כוס של מחית הנותרים בסיר על אש בינונית עד אידוי.
יוצקים את תערובת הג ' לטין ומקציפים עד בשילוב. מערבבים את מחית הנותרים; בואו מגניב.
כפית את מחית מקורר על השכבה הלבנה; מכסה רופף עם לעטוף פלסטיק תלוי. להכניס למקרר עד להגדיר לחלוטין, על 3 שעות.
מערבבים את האוכמניות, סוכר, מלח ומים 1/4 כוס בסיר על חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד פירות יער פרץ, על 5 דקות.
להעביר לבלנדר ולהוסיף את מיץ לימון; מחית עד חלקה.
פתח את הטרין, הפוך על מגש. פורסים ומגישים עם רוטב אוכמניות ואוכמניות טריות.