פטל-אגס-גרנולה פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פטל-אגס-גרנולה פריך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 260 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קמח זהב, סוכר חום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פריכת אגס מעוטרת גרנולה, פריך אגס ופטל, ו פריך אגס פטל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים אגסים, פטל, סוכר מגורען וקמח 1/4 כוס. כף באופן שווה לתבנית אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים חטיפי גרנולה כתושים, קמח 1/2 כוס, סוכר חום וחמאה עד מתפורר.
אופים 55 עד 65 דקות או עד העליון הוא חום זהוב ופירות הוא רך (תערובת תהיה מבעבע). מגניב במקצת.
מגישים חם או מגניב עם קצפת או גלידה.