פטל-ג'לטין שוקולד
פטל-שוקולד ג'לטין עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת ג'לטין, חצי וחצי, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו ג'לטין פטל יצוק, טבעת ג'לטין פטל, ו קרם-ג'לטין פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחית את פטל עם 3/4 כוס סוכר 1/3 כוס מים בבלנדר.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
מביאים חצי מחית הפטל לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני.
מפזרים 4 כפיות ג ' לטין מעל 1/2 כוס מים קרים בקערה בינונית; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים את מחית פטל חם עד הג ' לטין מתמוסס, ולאחר מכן מערבבים את רסק פטל הנותרים.
לרסס תשע כוסות נייר 5 אונקיה עם ספריי בישול. ממלאים כל כוס כשלושה רבעים מלאים בתערובת ג ' לטין פטל. מקררים עד הג ' לטין מתחיל הגדרה אבל פני השטח הוא עדיין דביק, כ 45 דקות.
בינתיים, להביא את חצי וחצי ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיף את השוקולד, להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב, עד חלקה.
מפזרים את הנותרים 2 כפיות ג ' לטין מעל 1/2 כוס מים קרים בקערה בינונית; בואו לעמוד 1 דקה.
יוצקים את תערובת השוקולד ומערבבים עד הג ' לטין מתמוסס.
יוצקים את תערובת השוקולד ג 'לטין לתוך הכוסות על גבי ג' לטין פטל ומקררים עד סט מלא, על 3 שעות.
Unmold את הג ' לטין: הפוך את הכוסות על צלחות בזהירות לקרוע את הנייר. למעלה עם קצפת ופטל.