פטל פריך
Raspberry Crisp הוא קינוח צמחוני לקטו אובו. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.38 $ למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם שיבולת שועל לבישול מהיר, חמאה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 28%, המנה הזו לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פטל פריך, פטל פריך וקריספ פטל הל.
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק בעדינות פטל עם סוכר ו-3 כפות קמח.
מעבירים ל-9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
בקערה גדולה נוספת מערבבים את שיבולת השועל, הסוכר החום ושאר הקמח; לחתוך חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
אופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב פריך עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את פינו נואר בעמק הנהר הרוסי וויליאמס סלים. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-110 דולר לבקבוק.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.