פטל צמחוני-זנגביל פרפה w / חלב קוקוס מוקצף קרם
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 376 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם $1.42 למנה נופל בתקציב שלך, טבעוני פטל-ג'ינג'ר Parfait w / חלב ללא קוקוס מוקצף קרם יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, מיץ תפוזים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו שייק קוקוס פטל (ללא חלב, טבעוני), חלב קוקוס-קרם קרמל חינם, ו פודינג פטל שוקולד בריא (טבעוני, ללא חלב, ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות בלנדר או מעבד מזון, ביסודיות מחית את פטל כך התערובת חלקה ככל האפשר. להעביר אותו דרך מסננת רשת בסדר, ולהשליך את המוצקים. אתה צריך להישאר עם על 2 2/3 כוס מחית פטל ללא חרצנים; אם אתה בסופו של דבר עם פחות, להוסיף מיץ תפוחים עד שתגיע כי amount.In מחבת רוטב בינונית, לטאטא יחד את מחית הזרעים, אגבה, מיץ תפוזים, קורנפלור, ו agar במרץ כדי למנוע את כל החומרים יבשים מ clumping. לאחר הומוגנית, להגדיר את מחבת הרוטב מעל חום בינוני, ומערבבים מדי פעם. בינתיים, להפיץ על 1 כף של זנגביל חתוך לקוביות לתחתית של כל אחד שלך (8-1
משקפיים פרפה.כאשר התערובת רק מתחילה לרתוח, במהירות להפוך את החום, ויוצקים כמות שווה לכל כוס. אפשר את שכבת הפטל להתקרר בטמפרטורת החדר עד למוצק (כ 1 שעה) לפני העברת כל המשקפיים למקרר chill.To הפוך את קראנץ שוקולד, למקם את השוקולד ושמן בצלחת מיקרוגל בטוח, ולחמם אותם במשך כ 1 דקה, בדיקה ב 30 שניות כדי להבטיח כי התערובת לא לשרוף. מערבבים היטב עד חלקה לחלוטין וכל חתיכות השוקולד יש melted.In קערה גדולה, לשלב את דגני אורז חום, אבקת קפה, ומלח.
יוצקים את תערובת השוקולד, ומערבבים היטב עם מרית גדולה, נזהרים לא למחוץ את הדגנים. לאחר מצופה היטב, לשפוך את הדגנים החוצה על silpat, ולהפיץ אותו לתוך שכבה דקה ככל האפשר.
מניחים את זה במקרר כדי לחזק (כ -30 דקות.) עבור הקוקוס קצפת, לא לנער את פחית חלב קוקוס. פשוט לפתוח את יכול ולהשתמש כף גדולה כדי לרפרף את כל הקרם עבה על גבי. אתה תישאר עם קצת חלב קוקוס דק בתחתית הפחית, אבל אתה יכול להשתמש בזה במתכון אחר.
מניחים את קרם הקוקוס, הסוכר של קונדיטור, ווניל במערבל דוכן שלך, שוט על גבוה במשך כ 5 דקות, עד עבה ורך כמו מוקצף cream.To להרכיב parfaits שלך, להתפורר חתיכות של מחנק שוקולד לכל כוס כדי ליצור שכבה אפילו. כפית קרם מוקצף קוקוס על גבי, ומקשטים עם פתיתי קוקוס קלויים ו/או פטל טרי נוסף אם תרצה.