פטריות & כרישה שטרודל
פטריות & כרישה שטרודל דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 24 מנות עם 105 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, יין לבן, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. ציון זה הוא רע למדי. שטרודל פטריות וכרישה, שטרודל פטריות וכרישה, ו שטרודל פטריות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מחממים 1 כף חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים מחצית מהפטריות והכרישה; מבשלים ומערבבים עד שהפטריות משחימות קלות והכרישה רכה; מוציאים מהתבנית. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה, הפטריות והכרישה, הוסף שום ברגע האחרון של הבישול. להחזיר את כל למחבת.
מערבבים יין ושמנת; מבשלים 1-2 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים עשבי תיבול, מלח ופלפל.
מוציאים מהתבנית; מצננים לחלוטין.
מניחים דף אחד של בצק פילו על משטח עבודה; מברישים בחמאה.
שכבה עם חמישה גיליונות פילו נוספים, צחצוח כל שכבה. (שמור על פילו שנותר מכוסה בניילון ומגבת לחה כדי למנוע התייבשות.)
כף מחצית מתערובת הפטריות במרכז שליש מבצק הפילו עד 1 אינץ'. של קצוות.
מפזרים מילוי עם 2 כפות גבינה. קפלו צדדים קצרים כדי לסגור מילוי.
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך.
מעבירים לנייר קלף מרופד 15 על 10 על 1 אינץ'. תבנית אפייה, צד התפר כלפי מטה.
מברישים בחמאה נוספת. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
אופים 18-22 דקות או עד להזהבה.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב שטרודל עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "