קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

פטריות בולונז

פטריות בולונז
בולונז פטריות יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 422 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, חזיר טחון, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: פטריות בולונז, פטריות בולונז, ו ספגטי עם בולונז פטריות.

הוראות

1
שלב פורצ ' יני ומים רותחים בקערה; מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
מסננים פורצ ' יני במסננת מרופדת במגבת נייר מעל קערה, ושומרים נוזלים. שוטפים וקוצצים פורצ ' יני.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מוסיפים בצל, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל וחזיר; מבשלים 10 דקות או עד שהחזיר משחים, תוך ערבוב לפירור חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים פטריות קרמיני, שום, הנותרים 1/4 כפית מלח, הנותרים 1/4 כפית פלפל; מבשלים 15 דקות או עד שנוזל כמעט מתאדה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
להוסיף פורצ ' יני; לבשל 1 דקה.
7
מוסיפים רסק עגבניות; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
להוסיף שמורות פורצ ' יני נוזלי ויין; לבשל 1 דקה, גירוד מחבת כדי לשחרר להשחמה ביטים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 30 דקות, מערבבים מדי פעם ומפרקים עגבניות לפי הצורך. מערבבים חלב; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
10
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, מוסיפים 1 כף מלח למי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
מסננים. לזרוק פסטה עם רוטב; למעלה עם גבינה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות