פטריות בר ובשר צבי סטרוגנוף לשני אנשים ברי מזל נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 958 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך ברנדי, כמה gherkins הקטן, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. נסו בשר צבי & ולינגטון פטריות בר, סטייקים בשר צבי עם רוטב פטריות בר, ו בשר צבי בר, פטריות שדה ופודינג שיכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה עד שהוא פשוט מבושל מספיק ולנקז במסננת.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך כמה דקות עד שהם מתחילים חום. לאחר מכן מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך דקה או 2 לפני הוספת גבעולי פטרוזיליה (אתה יכול לעשות את זה 2 מחבתות או בקבוצות אם המחבת שלך היא לא מספיק גדולה) ואת בצל מבושל ושום. לזרוק ולהוסיף את החמאה וברנדי.
אתה לא צריך להדליק את הברנדי החם, אבל בוער נותן טעם מעניין אז אני תמיד אוהב לעשות את זה. לאחר הלהבות לדעוך, או אחרי כמה דקות של רתיחה, מערבבים את גרידת הלימון וכל אבל 1 כף של קרם פרש ועונה, לפי הטעם. המשך להרתיח במשך כמה דקות. יותר מזה והבשר יהיה להקשיח - זה לא צריך הרבה זמן, כפי שהוא נחתך כל כך קטן.
מגישים אורז רך שלך על צלחת 1 גדול ו סטרוגנוף שלך על אחר. כל שעליך לעשות הוא כפית קרם פרש הנותרים מעל סטרוגנוף, ואז מפזרים מעל gherkins פרוס ועלי הפטרוזיליה. תאכל מיד!
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"