קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פטריות בר וחביתות גבינת עיזים

פטריות בר וחביתות גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פטריות בר וחביתות גבינת עיזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטריות בר ומאפין כמהין-חביתות פח, פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים, ו פטריות בר-גבינת עיזים Phyllotriangles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
במחבת גדולה, להמיס 3 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את שיטאקה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 7 דקות.
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5
מוסיפים את יורה אפונה, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים רק עד נבול, על 1 דקה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אפונה יורהאפונה יורה
6
לפצח 6 ביצים לתוך קערה בינונית, מתבלים עם מלח ופלפל ומכים עם מקצף. ב 10 אינץ', מחבת nonstick, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
לטאטא את הביצים שוב ולהוסיף אותם למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, מרימים את הקצוות עם מרית כדי לאפשר את הביצים לא מבושלות לחלחל מתחת, עד החלק התחתון של החביתה הוא זהב ואת החלק העליון הוא כמעט להגדיר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
כפית שליש מהמילוי במרכז החביתה ומפזרים שליש מגבינת העז. באמצעות מרית גומי, לקפל את הצדדים על המילוי כדי לצרף אותו לחלוטין. להחליק את החביתה על צלחת גדולה חסינת חום לחתוך אותו לשניים; לשרת מיד או להעביר אותו לתנור כדי להתחמם. חזור עם שאר החמאה, ביצים ומילוי לעשות 2 חביתות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הגישו מיד.