קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת

פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת
פטריות בר מוקפצות על גביני פולנטה שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1424 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך פטריות שיטאקה, רוטב סויה, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה, פולנטה עם פטריות מוקפצות, ו מטוגנים רטובים פולנטה עם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הזית בסיר מעל לגובה בינוני. כאשר שמן הזית חם להוסיף 2 גבעולים של רוזמרין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את הרוזמרין ולהוסיף את שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שאלותשאלות
3
מבשלים את שאלוט עד שקוף, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ו לטגן עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, על 8 דקות. מערבבים את היין הלבן להביא לרתיחה על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
פטריותפטריות
שאלותשאלות
4
מוסיפים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים בקמצוץ של פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל שחורפלפל שחור
מלחמלח
5
מעבירים את הפטריות לקערת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים את שמן הזית בסיר על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן חם מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים 3 דקות. מערבבים את ציר העוף ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את אורגנו ובזיליקום. לאט לאט לשפוך פולנטה ומערבבים כל הזמן עד פולנטה מתעבה. מערבבים את השמנת הכבדה ואת fontina ומערבבים עד שיש לך מרקם חלק וקרם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
שמנת כבדהשמנת כבדה
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
אורגנואורגנו
פולנטהפולנטה
שוםשום
באזיל!באזיל!
3
מעבירים את הפולנטה למנה ומקשטים בפרמזן ובעירית.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פולנטהפולנטה
עיריתעירית
1
מערבבים את כל המרכיבים המרינדה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לאכול את השרימפס על ידי חיתוך הגב עם מספריים והסרת הווריד. תשאיר את השרימפס בקליפה. השתמש באצבעותיך כדי להפריד את הקליפה מצדדים של השרימפס ולהוסיף אותם למרינדה. להפריש להשרות במשך 1 שעה. הגדר את טמפרטורת הגריל עבור בינוני גבוה ולתת לו להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
גרילגריל
3
שים את השרימפס על הגריל ומבשל 2 עד 3 דקות בכל צד. להפחית את המרינדה הנותרים על מבער בצד במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
4
הסר את השרימפס למגש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
5
טפטוף עם המרינדה מופחת לקשט עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מרינדהמרינדה

מרכיבים

907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל צ'ילה טחוןפלפל צ'ילה טחון3(חוֹרֶף)3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק2(חוֹרֶף)עירית טחון, לקישוטעירית טחון, לקישוט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגופן מגורדגופן מגורד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים וקצוציםעלי בזיליקום טריים וקצוצים2sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום קצוץשום קצוץ2(חוֹרֶף)זנגביל טחוןזנגביל טחון1pintsכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס, עם ראש על (כ -18 שרימפס)שרימפס, עם ראש על (כ -18 שרימפס)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 תות, קלוף1 תות, קלוף3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)4(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקר תפוזים (מומלץ Grand Marnier)ליקר תפוזים (מומלץ Grand Marnier)2(חוֹרֶף)גרידה כתומהגרידה כתומה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי אורגנו טריים קצוציםעלי אורגנו טריים קצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות צדפות לחתוך 1/2פטריות צדפות לחתוך 1/2596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה קצוצים, לקישוטעלי פטרוזיליה קצוצים, לקישוט454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פולנטה מיידיתפולנטה מיידית1צביטהפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץ, לקישוטבצל ירוק קצוץ, לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שאלוט קצוציםשאלוט קצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות שיטאקה, נבעו וחתכו ב 1/2פטריות שיטאקה, נבעו וחתכו ב 1/206 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל מתוק קצוץבצל מתוק קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה