פטריות בר מוקפצות עם תרד נבול
פטריות בר מוקפצות עם תרד נבול עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו פטריות צדפה, שיני שום, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות בר מוקפצות עם תרד, צדפות מוקפצות עם פנקטן ותרד נבול-מזון ומשקאות-msn, ו סנאפר מוקפץ על תרד נבול עם חמאת זינפנדל מחושלת.
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, בצלצלים, זנגביל ושום; מטוגנים במשך 3 דקות או עד פטריות מכרז.
מוסיפים שרי, 5 כפיות רוטב סויה וסוכר; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל נספג כמעט.
הסר מהחום, ומערבבים בצל. תערובת פטריות כפית לתוך קערה בינונית; להתחמם.
להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה; להוסיף הנותרים 1 כפית שמן.
להוסיף שליש תרד, ומבשלים 2 דקות או עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות. חזור על הנוהל ב 2 קבוצות יותר עם תרד שנותר. כפית תרד לתוך קערה בינונית; מערבבים הנותרים 2 כפיות רוטב סויה ומיץ לימון. למעלה עם תערובת פטריות.