רוטב פטריות-בייקון בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 538 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, מלח ופלפל כשר, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון, שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון, ו כרוב וסלט אשכוליות עם בייקון חם-רוטב פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את קוביות הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה גדולה ואופים, ערבוב כמה פעמים, עד חום זהוב בהיר, כ 12 דקות. אפשר להתקרר, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שלב את הפטריות על תבנית אפייה, לזרוק עם 3 כפות שמן קנולה ועונה עם מלח ופלפל. צולים בתנור, ערבוב כמה פעמים, עד חום רך וזהוב, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן במחבת גדולה צדדית saute מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיף את הבייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השומן שניתנו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
8
יוצקים את כל אבל על 2 כפות של השומן מהמחבת ומניחים אותו בחזרה על התנור על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מוסיפים את הפטריות לקערה עם הלחם, ואז מוסיפים את תערובת המניה, את הבייקון ואת הביצים; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בעדינות עד לשילוב. התערובת צריכה להיות רטובה מאוד; להוסיף מלאי יותר במידת הצורך. חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את המילוי ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
אופים 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ולהמשיך לאפות עד חום זהוב, 30 עד 40 דקות יותר.