פטריות וקרפ ארוגולה
פטריות וarugula קרפים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 269 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את ארוגולה, קרפים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו קרפים פטריות, קרפים פטריות, ו קרפ פטריות שאסור (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מכוסה 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה, לעתים קרובות מערבבים פטריות וחמאה עד פטריות עסיסיות, כ 5 דקות.
לחשוף ומערבבים לעתים קרובות עד מתאדה נוזל פטריות הם השחמה קלה, על 5 דקות יותר.
מערבבים ארוגולה קצוצה עם פטריות רק עד נבול, על 2 דקות.
מערבבים Boursin גבינה כדי לרכך. כפית 1/8 מהגבינה לחלק רבע מכל קרפ. לרסק גבינה למטה מעט (קרפים לקרוע בקלות). תל 1/8 של תערובת פטריות על גבי גבינה על כל קרפ ומפזרים פטריות באותה מידה עם פרמזן.
מקפלים קרפים בחצי מעל מילוי, ואז שוב במחצית כדי ליצור משולש. משולשים קבועים, צד 3 שכבות למטה, מעט זה מזה ב 2 nonstick או משומן קל 10 על ידי 15 אינץ ' מחבתות.
אופים בתנור 400 עד מילוי חם במרכז הקצוות crpe הם פריך, על 6 דקות; להחליף עמדות מחבת לאחר 3 דקות.