פטריות ממולאות II
פטריות ממולאות II דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 195 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, חמאה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא משהו. נסו פטריות ממולאות, פטריות ממולאות, ו פטריות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל גיליון עוגיות.
פטריות נקיות ולהסיר גבעולים. קוצצים מספיק גזע כדי להניב כוס אחת. השתמש מברשת מאפה כדי לצחצח את הכובעים עם שמן צמחי.
במחבת, להמיס 2 כפות חמאה או מרגרינה.
מוסיפים גבעולים קצוצים ובצל לחמאה החמה.
לטגן את התערובת במשך 4 דקות, להסיר אותו מהחום ולתת להתקרר.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת פטריות בצל, בשר סרטנים, גבינת שמנת, ביצה, פירורי לחם כוס 1, פטרוזיליה, מלח ופלפל. כפית את התערובת לתוך כובעי הפטריות. מסדרים את הכובעים על גיליון העוגיות מוכן.
במחבת קטנה, ממיסים את החמאה הנותרת ומוסיפים את פירורי הלחם הנותרים לחמאה המומסת. לאחר פירורי הלחם מצופה קלות מפזרים אותם על כובעי הפטריות.