פטריות ממולאות II דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 195 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, חמאה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא משהו. נסו פטריות ממולאות, פטריות ממולאות, ו פטריות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
פטריות נקיות ולהסיר גבעולים. קוצצים מספיק גזע כדי להניב כוס אחת. השתמש מברשת מאפה כדי לצחצח את הכובעים עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
3
במחבת, להמיס 2 כפות חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים גבעולים קצוצים ובצל לחמאה החמה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
5
לטגן את התערובת במשך 4 דקות, להסיר אותו מהחום ולתת להתקרר.
6
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת פטריות בצל, בשר סרטנים, גבינת שמנת, ביצה, פירורי לחם כוס 1, פטרוזיליה, מלח ופלפל. כפית את התערובת לתוך כובעי הפטריות. מסדרים את הכובעים על גיליון העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
גבינת שמנת
בשר סרטנים
פטריות
פטרוזיליה
עוגיות
פלפל
בצל
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערת ערבוב
7
במחבת קטנה, ממיסים את החמאה הנותרת ומוסיפים את פירורי הלחם הנותרים לחמאה המומסת. לאחר פירורי הלחם מצופה קלות מפזרים אותם על כובעי הפטריות.