פטריות ממולאות מתובל
פטריות ממולאות מתובל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם פטריות, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו פטריות ממולאות מתובל, פטריות ממולאות גבינה מתובלות, ו פטריות ממולאות עשב מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שמן הזית ופעם חם, מוסיפים את נקניק הודו ומבשלים, נפרדים עם גב כף עץ, כ 2 דקות. לאחר הנקניק מתחיל להשחים, מוסיפים את גבעולי הפטריות וממשיכים לבשל עד רך ואת טורקיה מבושל דרך.
מוסיף את השום בקצרה לטגן עד ריחני. מערבבים את היין הלבן וגרוטאות את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת. מבשלים עד היין התאדה.
מעבירים את התערובת לקערה.
מוסיפים את הגבינה הכחולה, פירורי הלחם והפטרוזיליה לתערובת המוקצפת ומערבבים לשלב.
מניחים את כובעי פטריות חלל בצד על מגש הסדין.
טפטוף בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. כפית את המילוי לתוך חללים טפטוף שוב עם שמן זית. ייתכן שיהיה עליך לארוז את המילוי עם הידיים.