פטריות ממולאות נקניקיות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 78 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם, סלרי ותרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פטריות ממולאות בנקניקיות, פטריות ממולאות נקניק, ו פטריות ממולאות נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים כובעי שמן ופטריות וכיפות העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שמן בישול
5
כובעים מטוגנים 5 עד 7 דקות, עד שהם משחימים קלות ורכים בקצוות. להפוך כובעים ולתת מיצים לנקז מן הכובעים.
6
העברת כובעים לתבנית אפייה קטנה. מחק מחבת וחזור לחום.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת
7
מוסיפים מגע של שמן ונקניק למחבת החמה. נקניק חום וקרמבל במשך 3 דקות. בדופק מעבד מזון וקוצצים את השום, מוסיפים גבעולי פטריות ודופק לקצוץ את גבעולי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
נקניק
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת
8
מוסיפים סלרי, בצל ופלפל אדום לפטריות ודופק לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
פטריות
סלרי
בצל
9
הסר תערובת מן המעבד ירקות לטגן ופטריות על חום גבוה בינוני עוד 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
10
מוסיפים תרד יבש, מופשר ומערבבים למילוי.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
תרד
11
מוסיפים לחם קצוץ וגבינה למחבת וזורקים מלית עד שהלחם לח ומילוי משולב, 2 או 3 דקות. למלא כובעים עם מילוי באמצעות כף קטנה או גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
גבינה
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מניחים כובעים בתנור חם ולהפחית את החום ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
אופים 6 עד 8 דקות כדי פריך קצוות של מלית ולהגדיר מלית פטריות.