פטריות ממולאות נקניקיות
פטריות ממולאות נקניקיות דורשות בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 8. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לכם יין מרסלה, פירורי פנקו, נקניק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פטריות ממולאות עם נקניק, נקניקיות ממולאות פטריות, ו נקניקיות ממולאות פטריות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הגבעולים מהפטריות וקוצצים אותם דק. הניחו בצד.
מניחים את כובעי הפטריות בקערה רדודה וזורקים עם 3 כפות משמן הזית והמרסלה. הניחו בצד.
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את הנקניקיה, מתפוררים בגב כף עץ. מבשלים את הנקניקייה במשך 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב תדיר, עד שהיא משחימה לחלוטין.
מוסיפים את גבעולי הפטריות הקצוצות ומבשלים עוד 3 דקות. מערבבים פנימה את הבצל הירוק והשום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את פירורי הפנקו תוך ערבוב לשילוב אחיד עם כל שאר המרכיבים. לבסוף מערבבים פנימה את המסקרפונה וממשיכים לבשל עד שהמסקרפונה נמסה והפכה את תערובת הנקניקיות לקרמית. את האש, מערבבים פנימה את הפרמזן, הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, מצננים מעט.
ממלאים כל פטריה בנדיבות בתערובת הנקניקיות. מסדרים את הפטריות בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להכיל את כל הפטריות בשכבה אחת צמודה.
אופים עד המילוי במשך 50 דקות, עד המילוי הוא שחום וקרום.