קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

פטריות ממולאות פירות ים הטובות ביותר

פטריות ממולאות פירות ים הטובות ביותר
פטריות ממולאות פירות ים הטובות ביותר הוא מתכון פסקטארי עם 12 מנות. תמורת 62 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 109 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-126 יאמרו שהוא פגע במקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, פירורי לחם, סרטני שלג וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , וזה די טוב. פטריות ממולאות פירות ים הטובות ביותר , פטריות ממולאות פירות ים קריאוליות ופסטת פירות ים רזה עם אספרגוס ופטריות דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים גבינת שמנת, חלמון ביצה, 1 כף פירורי לחם, בצל ירוק, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, מלח ופלפל בקערת המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מקפלים פנימה את סרטן השלג והשרימפס. ממלאים את הפטריות בתערובת זו, ודוחסים לתוך פירורי הלחם הנותרים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סרטןסרטן
4
מניחים על מלית נייר אפייה כשהצד כלפי מעלה לאחר הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפטריות התרככו מעט, 12 עד 14 דקות. מכניסים את התנור לצלייה וצולים פטריות במשך כמה דקות עד שהחלק העליון מזהיב ומבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור פטריות ממולאות. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.