קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פטריות עוף עם רוטב דובדבנים ואורז פטרוזיליה

פטריות עוף עם רוטב דובדבנים ואורז פטרוזיליה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פטריות עוף עם רוטב דובדבנים ואורז פטרוזיליה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 35 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 604 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 4 . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם ציר עוף, אורז בסמטי, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם ציון של 57%, המנה הזו די טובה. דליות עוף פרמזן עם רוטב עגבניות שרי, דליות עוף עם רוטב לימון-חמאה, ופיליארדים עוף עם רוטב פלפל אדום דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה 2-1/4 כוסות ציר ואורז. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהנוזלים נספגים והאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, דופק עוף עם פטיש בשר ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי; מפזרים מלח ופלפל. במחבת גדולה, מבשלים עוף בשמן על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שאינו ורוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוציאים ושומרים חם.
4
באותה מחבת מבשלים ומערבבים בצל ב-1 כף חמאה על אש בינונית-גבוהה במשך 1-2 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים את הדובדבנים, החומץ, היין ושאר הציר, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי והדובדבנים שמנמנים, כ-6 דקות. מערבבים פנימה חרדל.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אורז מוך; מערבבים פנימה פטרוזיליה ושארית החמאה; להגיש עם עוף ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל