פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת
פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קורנית, קרם, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו ברוטב פטריות שמנת, ביצים עלומות ונקניק מעושן מעל כובעי פטריות פורטובלו, ו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת.
הוראות
משרים את פטריות הפורצ ' יני המיובשות במים החמים במשך 20 דקות.
מברישים את פטריות פורטובלו בשמן, מתבלים במלח ופלפל, אופים בתנור 204° שחומם מראש עד למכרז, בערך 10-30 דקות, עם צד הזימים ומניחים אותם בצד להתקרר. (הערה: זמן הצלייה יכול להשתנות במידה רבה בהתאם לעובי הפטריות שלך.)
מסננים את הפטריות וחותכים אותם בהזמנת המים.ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את פטריות פורצ ' יני, שאלוט, שום, טימין, מלח ופלפל וטחון במשך 2 דקות.
מוסיפים את המים השמורים ומבשלים בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 3-5 דקות.
מוסיפים את הקרם ואת parmigiano רג ' יאנו ומבשלים עד שהוא מתעבה, על 2-4 דקות.להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני.סדקי ביצה לתוך קערה, סובבי את המים בסיר ושפכי את הביצה מהקערה לתוך המים וחזרי על ביצה נוספת.
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים הם לא, על 2-3 דקות ולדוג אותם החוצה.מחלקים את הפטריות בין שתי צלחות, למעלה עם תרד, ביצים עלומות ולאחר מכן לשפוך על רוטב פטריות.