פטריות פורטובלו בגריל וממולאות עם גורגונזולה עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם פטריות פורטובלו, גבינת מסקרפונה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 86 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 63%. ציון זה מוצק. נסו פטריות פורטובלו בגריל וממולא עם גורגונזולה, פטריות פורטובלו ממולאות בגריל, ו פטריות פורטובלו ממולאות בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים תבנית גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
3
במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את נקניקיית ההודו ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לבישול, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק הודו
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מסירים את התבנית מהאש. מערבבים פנימה את גבינת המסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הטימין, האורגנו, פירורי הלחם, 1/2 כוס גורגונזולה, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים עד שכל החומרים מתאחדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
Gorgonzola
אורגנו
פלפל
טימין
מלח
8
מברישים את הפטריות משני הצדדים בשמן שנותר ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הפטריות, בצד הגבעול כלפי מטה, למשך 3 דקות. הופכים את הפטריות וצולים על הגריל 2 דקות עד שהם רכים. ממלאים כל פטריה בתערובת הנקניקיות ומעליהם את הגורגונזולה שנותרה. מחזירים את הפטריות לגריל ומבשלים עד שהמלית מתחממת והגורגונזולה מתחילה להימס, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Gorgonzola
פטריות
מילוי
נקניק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
הערת קוק: ניתן להניח את הפטריות המורכבות גם על תבנית עם נייר אפייה ולבשל מתחת לפטם שחומם מראש עד לחימום.