פטריות-פטי שוויצרי נמס
פטי פטריות-שוויצרי נמס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, לחם שיפון, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פטריות ופטי השוויצרית נמס: כריכים בגריל לשניים, בייקון שוויצרי פטי נמס, ו פטי פטריות ופרובולונה נמס.
הוראות
מבשלים המבורגרים במחבת nonstick על פי הוראות החבילה. להפריש, ולשמור על חם.
מוסיפים פטריות, בצל ופלפל למחבת, ומבשלים על חום בינוני גבוה 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מחלקים תערובת פטריות באופן שווה מעל 4 פרוסות לחם; מעל כל אחד עם המבורגר 1 ורבע גבינה. מכסים עם פרוסות לחם שנותרו. מעיל 1 צד של כל כריך עם ספריי בישול. לבשל, בצד מצופה למטה, בקבוצות, במחבת מעל חום בינוני 3 דקות או עד הזהב. מעיל בצד העליון של כריכים; לפנות, ומבשלים 3 דקות נוספות או עד הזהב. חזור על הליך עם כריכים שנותרו.