פטריות, תרד ופטה קיש
המתכון פטריות, תרד ו פטה קיש מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 4375 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 340 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות פורטבלו, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו פטריות תרד וקיש פטה ללא סרטנים, קיש תרד, פטריות ופטה ללא סרטנים, ו פשטידת פטה פטריות תרד ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 200c / 180c מאוורר / 204° / גז 6.
מרדדים את הבצק שלך כדי מעט גדול יותר מאשר צלחת העוגה שלך.
מניחים על הצלחת בעדינות להקל לתוך הפינות, להשאיר מעל הקצוות. המאפה הגיע להתכווץ קצת, אז עדיף להשאיר את העודף על לקצץ מאוחר יותר.
מכסים את המאפה בנייר גדולפולי אפייה ואופים את המאפה כ -20 דקות.
הסר מהתנור בזהירות להרים את השעועית באמצעות גדולנייר חסין. שים את אלה בצד כדי להתקרר, לפני שהחזרת אותם לאמבטיה שלהם.
לדקור את הבסיס של המאפה עם מזלג ולחזור לתנור במשך 10 דקות עד זהב קל.
בעוד המאפה הוא אפייה,לטגן את הפטריות ושום עד רך ואת הנוזל מבושל. מתבלים בפלפל שחור ומניחים בצד.
מניחים את התרד שלך במסננת בכיור ושופכים מעל kettleful של מים רותחים. זה ינבול את התרד. רענן את התרד עם מים קרים, ולאחר מכן לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר, ולאחר מכן לטפוח יבש טיח נקי. קוצצים ומניחים בצד.
הסר את מאפה שלך מעל ולהפיץ על פטריות ותרד. הבא להתפורר מעל גבינת פטה ולגרר קצת אגוז מוסקט טרי על המרכיבים שלך.1
מנמיכים את התנור ל 180c / 160c מאוורר / 177° / גז 4.1
בקנקן, להקציף את הביצים והשמנת. מתבלים במלח ופלפל. פופ מאפה מקרה בחזרה בתנור ומחזיק אותו ברמה, לשפוך מעל מילוי פודינג.1
אופים במשך כ 40 דקות עד זהב המשרד במרכז.
מסננת את הקמח לקערה לפני העברה למעבד מזון יחד עם המלח.
מוסיפים את קוביות החמאה הקרה.
Whizz בעדינות במשך כמה דקות עד התערובת מתפוררת.
יוצקים לתוך קערה ולשפשף עם האצבעות שלך בקצרה כדי לוודא שזה המרקם הנכון.
טפטוף מעל 1 כפית של מים קרים באמת, חיתוך דרך עם סכין לשלב. התחל להוסיף את הכפית השנייה בהדרגה, עד שיש מספיק מים בתערובת כדי להביא אותו יחד.
תביא את זה יחד עם הידיים שלך. צורה לכדור לעטוף clingfilm. פופ אותו למקרר עד שאתה מוכן להשתמש בו. זה צריך להיות במקרר לפחות חצי שעה.