פיאדין עם סלט עוף ותרד בגריל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 955 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, בצק פיצה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו פיאדין זית עם סלט ארוגולה ויניגרט צלפים, פיאדין עם סלט קיסר ודבק שום קלוי, ו עוף בגריל וסלט תרד פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל או מחבת הגריל. משמנים בזהירות את הגריל או מחבת הגריל במטלית טבולה במעט שמן זית. אם אתה משתמש בגריל, יש את משטח הצלייה 8 עד 10 סנטימטרים מעל הגחלים. יש לווסת את כמות הגחלים מתחת לגריל כך שישמור על חום בינוני-חם עקבי (השמן על הגריל יתחיל לעשן).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
3
מכינים את העוף. מצפים כל חזה עוף בשמן הזית הבתולי. מתבלים כל צד בצורה אחידה במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מניחים את העוף על הגריל, תחילה בצד העור ומבשלים 4 עד 5 דקות. הופכים וממשיכים לבשל באותו אופן עוד 4 או 5 דקות עד שהבשר מעט יציב למגע. מתבלים בצד 1 באופן שווה בשפשוף השום הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מסירים מהאש ושומרים עד להתקררות.
6
חותכים את העוף עם הדגן לחתיכות בגודל ביס. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
7
מחלקים את הבצק ל -6 כדורים. עובדים על משטח נטול קמח, מגלגלים כל כדור מתחת לכף היד. כשהוא מתגלגל, הוא יידבק מעט לפני השטח, ויוצר מתח המסייע ביצירת כדור הדוק ועגול. אבק את משטח העבודה בקמח, טפח קלות על כל כדור, אבק את החלקים בקמח, מכסה במגבת והניח לתפוח כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
8
בעזרת מערוך מרדדים כל כדור לעיגול בקוטר 8 או 9 אינץ 'ועובי של כ -1 / 8 אינץ' ומניחים על דף עוגיות שפוזר בקמח תירס (כדי שהבצק לא יידבק).
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
על משטח גריל נקי (השתמשו במברשת תיל ואז שוב בשמן כמו קודם) הניחו בעדינות את הפיאדין על הגריל ובשלו עד שהתחתית התייצבה והיא מבושלת, אך לא כל כך טובה שהיא לא גמישה, בערך 4 דקות. הופכים את הקרום ומבשלים בצד השני. זמן הבישול ישתנה עם חום הגריל.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
הסר קרום.
11
בינתיים זורקים יחד את התרד, המוצרלה, טריזי העגבניות, הבצל האדום, הפרמזן והעוף. זורקים עם ויניגרט לציפוי הירוקים וטעם לתיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרט
תפוח אדמה נא מגורר
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב עגבניות Hunt's®
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ירוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12
מניחים את הקרום על צלחות ומחלקים את הסלט ביניהם.
13
מגישים " פנים פתוחות."הסועדים צריכים לקפל את הפיאדין לשניים ולאכול בלי כלים!