פיאסטה עוף סלסה (בישול 2)
אם יש לך מוצר ביצה, old el 'n chunky סלסה, לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 36%. נסו פיאסטה עוף סלסה (מצית ), פיאסטה עוף ביג-אצווה סלסה, ו חזה עוף פיאסטה עם עגבניות-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. Spray 8x4-inch כיכר פאן עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק, מים ותוצר ביצה; להפיץ במחבת.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל עוף מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד outsides להפוך לבן; לנקז. מערבבים סלסה; חום עד חם. כפית על הבלילה במחבת ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות גבינה.
אופים על 2 דקות יותר או עד גבינה מותכת; לשחרר מן הצדדים של מחבת.