זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם שום, גרידת אשכוליות, עלי כוסברה טריים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. פיאסטה שלמה בגריל, תירס בגריל פיאסטה, ו עוף בגריל פיאסטה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מוסיפים את הכוסברה, jalapeno, שום, גרידת תפוזים, גרידת ליים, גרידת לימון, גרידת אשכוליות, מיץ תפוזים, שמן, מיץ לימון, מיץ לימון, מיץ אשכוליות, אגבה, 2 כפיות מלח ופלפל כף גדולה שקית פלסטיק sealable מחדש ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אחוז טקילה בלנקו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את הדג ופונים למעיל, ומאפשרים למרינדה להיכנס לתוך הדג גם כן. מכסים ומקררים במשך 15 דקות, מתהפכים ומקררים 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
3
מחממים את הגריל להגדרת חום נמוכה. באמצעות מגבת נייר, לשפשף את הסורגים גריל בנדיבות עם שמן קנולה 7 עד 10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר את הדג מן המרינדה ואת החומר את החלל עם פרוסות לימון, אם שימוש, וכמה כפות של המרינדה ומניחים על הגריל החם. מבשלים 10 עד 12 דקות, מתהפכים בזהירות באמצעות מרית דגים ומבשלים במשך 10 עד 12 דקות נוספות, או עד הדג הוא קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
בעוד הדגים מתבשלים, מניחים את חצאי הלימון לחתוך בצד על הגריל עד חרוך קלות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.