קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פידואה

פידואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fideuan. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. אם יש לך דגים, מולים, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פידואה, פידואה, ו פידואה..

הוראות

1
מערבבים את הזעפרן ו 2 כפות של מלאי הדגים בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
4
מוסיפים את העגבניות והפפריקה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פפריקהפפריקה
5
מוסיפים את הפסטה, 2 כוסות מהמלאי הנותר, ואת הזעפרן הספוג. מביאים לרתיחה. לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
פסטהפסטה
מלאימלאי
6
מוסיפים את הדגים, שרימפס, מולים, צדפות, ואפונה למחבת. המשך לבשל עד הפסטה היא מכרז, הוספת מלאי יותר לפי הצורך כדי לשמור על התערובת לח. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
מוליםמולים
שרימפסשרימפס
פסטהפסטה
מלאימלאי
דגיםדגים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים ישירות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;