תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fideuan. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. אם יש לך דגים, מולים, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פידואה, פידואה, ו פידואה..
הוראות
1
מערבבים את הזעפרן ו 2 כפות של מלאי הדגים בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
4
מוסיפים את העגבניות והפפריקה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
פפריקה
5
מוסיפים את הפסטה, 2 כוסות מהמלאי הנותר, ואת הזעפרן הספוג. מביאים לרתיחה. לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
פסטה
מלאי
6
מוסיפים את הדגים, שרימפס, מולים, צדפות, ואפונה למחבת. המשך לבשל עד הפסטה היא מכרז, הוספת מלאי יותר לפי הצורך כדי לשמור על התערובת לח. מתבלים במלח ופלפל.