פיירוגי העצלן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Pierogi עצלן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 510 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, כרוב כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Pierogi Lazy, הפירוגי העצלן של אמא., ו פירוגי..
הוראות
מניחים את הכרוב כבוש ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני נמוך עם מספיק מים כדי לכסות. מבשלים 1 שעה, או עד רוב המים מבושל.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים rotini ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת בינונית על חום בינוני, לטגן את הפטריות ב 2 כפות של החמאה במשך כ 5 דקות.
מערבבים את החמאה הנותרת, פסטה מבושלת, וקרם של מרק פטריות לתוך תערובת כרוב כבוש. מבשלים ומערבבים 15 דקות, או עד מחומם דרך.