קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיירוגי העצלן

פיירוגי העצלן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Pierogi עצלן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 510 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, כרוב כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Pierogi Lazy, הפירוגי העצלן של אמא., ו פירוגי..

הוראות

1
מניחים את הכרוב כבוש ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני נמוך עם מספיק מים כדי לכסות. מבשלים 1 שעה, או עד רוב המים מבושל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים rotini ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
RotiniRotini
4
במחבת בינונית על חום בינוני, לטגן את הפטריות ב 2 כפות של החמאה במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים את החמאה הנותרת, פסטה מבושלת, וקרם של מרק פטריות לתוך תערובת כרוב כבוש. מבשלים ומערבבים 15 דקות, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה