פילאף אורז חום בסגנון ביתי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 89%. מתכונים דומים: אורז חום פילאף, אורז חום פילאף, ו אורז חום Herbed Pilaf.
הוראות
להביא 1-1 / 2 כוסות מים לרתיחה, להוסיף אורז. להחזיר את התוכן לרתיחה, לכסות את הסיר ומבשל במשך 45-50 דקות, או עד האורז הוא רך.
כ-20 דקות לפני שהאורז מסיים לבשל, מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בבצלים ומטגנים אותם, ערבוב לעתים קרובות עד שהם מתרככים.
מוסיפים את השום והגזר וממשיכים לערבב במשך 5 דקות.
מניחים פטריות בתוך מחבת ומבשלים עד פטריות להתחיל חום, על 10 דקות.
מוסיפים את החומוס ומבשלים עוד 1 דקות.
כאשר האורז הוא סיים בישול לשפוך את הביצים לתוך המחבת ומבשלים את התערובת, ערבוב כל הזמן עד הביצים מבושלים.
הסר את המחבת מהחום, מערבבים פלפל, פטרוזיליה ואגוזים.
כפית את האורז מבושל לתוך המחבת ומערבבים היטב.
מגישים את פילאף חם עם רוטב סויה בצד עבור טעם נוסף.