פילאף דגנים אפויים
פילאף דגנים אפוי דורש כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 178 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . גשו לחנות וקנו דוחן, קינואה, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זה עובד מצוין כמתכון ראשוני במחיר סביר מאוד. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו לחם דגנים עתיקים , פילאף אורז חום ופטריות , ופילאף בורגול עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל - מרסימקלי בורגול פילאווי .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן במחבת על אש בינונית; מטגנים ומערבבים בצל, סלרי, פלפל ותירס בשמן החם עד לריכוך, כ-10 דקות.
ערבבו את תערובת הבצל, הדוחן, הקינואה והמלח בתבנית קדירה בגודל 20x20 ס"מ; שפכו פנימה את ציר העוף. כסו את התבנית בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגרעינים רכים וספגו את כל הנוזלים, כ-30 דקות.