פילאף חצילים עם פיסטוקים וקינמון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילאף אורז עם ארוגולן ופיסטוקים, Pilaf basmati Fruited עם פיסטוקים, ו פילאף עוף עם פיסטוקים ולימון (מתכונים דומים).
הוראות מכסים חצילים במים בקערה ומוסיפים 1 1/2 כפות מלח. תשרה 30 דקות.
מסננים חצילים ולוחצים חופנים כדי להסיר לחות עודפת, ואז לטפוח יבש.
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז חציל sauté, ערבוב מדי פעם, עד רך ושחמה, כ 7 דקות. חציל מגניב.
מבשלים בצל הנותרים 2 כפות שמן בסיר כבד 3-4 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, צימוקים, נשאר 1/2 כף מלח, וקינמון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה וללא הפרעה, עד אורז הוא מכרז, על 12 דקות.
אורז מוך עם מזלג ומערבבים בעדינות עגבניות וחציל.
בואו לעמוד, מכוסה, 5 דקות. לחשוף ולקרר 10 דקות. מערבבים בשמיר, ולאחר מכן להעביר פילאף לקערה או מגש ומפזרים פיסטוקים.
פילאף יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם במיקרוגל.
מרכיבים מנות :
237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אורז בסמטי לבן 1 חתיכות טופי הית' בר גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר צימוקים או דומדמניות מיובשות 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חצילים קטנים, חתוכים לקוביות 1/2 אינץ 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמיר טרי קצוץ 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמן זית כתית מעולה 2 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר בצל, קצוץ דק 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר הפגיזו פיסטוקים טבעיים, קצוצים בצפיפות 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 1 כף. חומץ ביין אדום עגבניות, זרע קלוף, וקצוץ דק 355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)