פילאף חצילים עם פיסטוקים וקינמון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילאף אורז עם ארוגולן ופיסטוקים, Pilaf basmati Fruited עם פיסטוקים, ו פילאף עוף עם פיסטוקים ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים חצילים במים בקערה ומוסיפים 1 1/2 כפות מלח. תשרה 30 דקות.
מסננים חצילים ולוחצים חופנים כדי להסיר לחות עודפת, ואז לטפוח יבש.
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז חציל sauté, ערבוב מדי פעם, עד רך ושחמה, כ 7 דקות. חציל מגניב.
מבשלים בצל הנותרים 2 כפות שמן בסיר כבד 3-4 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, צימוקים, נשאר 1/2 כף מלח, וקינמון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה וללא הפרעה, עד אורז הוא מכרז, על 12 דקות.
אורז מוך עם מזלג ומערבבים בעדינות עגבניות וחציל.
בואו לעמוד, מכוסה, 5 דקות. לחשוף ולקרר 10 דקות. מערבבים בשמיר, ולאחר מכן להעביר פילאף לקערה או מגש ומפזרים פיסטוקים.
פילאף יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם במיקרוגל.