קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פילאף חצילים עם פיסטוקים וקינמון

פילאף חצילים עם פיסטוקים וקינמון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילאף אורז עם ארוגולן ופיסטוקים, Pilaf basmati Fruited עם פיסטוקים, ו פילאף עוף עם פיסטוקים ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים חצילים במים בקערה ומוסיפים 1 1/2 כפות מלח. תשרה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים חצילים ולוחצים חופנים כדי להסיר לחות עודפת, ואז לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז חציל sauté, ערבוב מדי פעם, עד רך ושחמה, כ 7 דקות. חציל מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מבשלים בצל הנותרים 2 כפות שמן בסיר כבד 3-4 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, צימוקים, נשאר 1/2 כף מלח, וקינמון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה וללא הפרעה, עד אורז הוא מכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
אורז מוך עם מזלג ומערבבים בעדינות עגבניות וחציל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
בואו לעמוד, מכוסה, 5 דקות. לחשוף ולקרר 10 דקות. מערבבים בשמיר, ולאחר מכן להעביר פילאף לקערה או מגש ומפזרים פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
פילאף יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם במיקרוגל.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה