פילדלפיה אוכמניות Streusel עוגת גבינה
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אוכמניות, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פילדלפיה אוכמניות קראון עוגת גבינה, פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C, ו עוגת גבינה אוכמניות מאפינס יוגורט עם Streusel קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
Combine 1-1/2 cups flour, 1/3 cup sugar and cinnamon in medium bowl.
Cut in butter with pastry blender or 2 knives until mixture resembles coarse crumbs. Reserve 1/2 cup crumb mixture; press remaining onto bottom of 9-inch springform pan.
Bake 25 min. or until lightly browned.
Meanwhile, beat cream cheese, remaining flour, remaining sugar and vanilla with mixer until blended.
Add sour cream; mix well.
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each just until blended.
Pour cream cheese batter over crust; top with berries and reserved crumb mixture.
Bake 1 hour 25 min. to 1 hour 30 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate 4 hours.