פילדלפיה שמנת פסטה Primavera
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילדלפיה שמנת פסטה Primaveran. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, פילדלפיה גבינת שמנת להפיץ, 2 כפות קראפט קלוריות חכם רוטב איטלקי פיקנטי, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. מתכונים דומים: פסטה קרמית פרימוורה, פסטה קרמית פרימוורה, ו פסטה קרמית פרימוורה לשניים.
הוראות
בינתיים, רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים עוף וירקות; מבשלים 10 עד 12 דקות. או עד העוף מבושל דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק ומרח גבינת שמנת; מבשלים 2 דקות. או עד גבינת שמנת נמסה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גבינת פרמזן; מערבבים היטב.
להוסיף תערובת עוף וירקות; לזרוק בקלילות. לבשל 1 דקות. או עד מחומם דרך. (רוטב יהיה להתעבות על עמידה.)