קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

פילדלפיה שמנת פסטה Primavera

פילדלפיה שמנת פסטה Primavera
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילדלפיה שמנת פסטה Primaveran. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, פילדלפיה גבינת שמנת להפיץ, 2 כפות קראפט קלוריות חכם רוטב איטלקי פיקנטי, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. מתכונים דומים: פסטה קרמית פרימוורה, פסטה קרמית פרימוורה, ו פסטה קרמית פרימוורה לשניים.

הוראות

1
לבשל פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
2
בינתיים, רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים עוף וירקות; מבשלים 10 עד 12 דקות. או עד העוף מבושל דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
4
מוסיפים מרק ומרח גבינת שמנת; מבשלים 2 דקות. או עד גבינת שמנת נמסה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מרקמרק
5
מוסיפים גבינת פרמזן; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
6
מסננים פסטה; לחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
להוסיף תערובת עוף וירקות; לזרוק בקלילות. לבשל 1 דקות. או עד מחומם דרך. (רוטב יהיה להתעבות על עמידה.)
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.