פילה Mahi mahi בגריל ואספרגוס עם כתום ושומשום נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שורש זנגביל, מיץ של סיד, זרעי שומשוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. מתכונים דומים: פילה Mahi Mahi בגריל של בק במרינדה זנגביל סויה (Oamc), Mahi-Mahi & אספרגוס בגריל עם חמאת לימון, ו Mahi-Mahi & אספרגוס בגריל עם חמאת לימון.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחבת גריל מחממים מעל בינוני גבוה לחום גבוה. פילה מאהי מאי Season עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
3
מערבבים את מיץ הסיד, סויה כהה, ג ' ינג ' ר וקצת ירקות או שמן קנולה בצלחת רדודה. הפעל את mahi mahi במרינדה סויה הדרים ולתת לו להסתובב במשך 10 דקות. גריל על מחבת גריל חם במשך 6 דקות לכל צד עבור פילה 1 אינץ ' או עד דגים הוא מוצק ואטום.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 תות, קלוף
מאהי מאי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תלת עצות, גזוז
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
4
קח חנית 1 של אספרגוס ולהחזיק אותו בכל ו. לכופף את האספרגוס עד שהוא נשבר ונשבר. השתמש חנית זו כמדריך שלך על איפה לקצץ את הקצוות של החבילה שלך של חניתות. באמצעות מקלף, לעשות רצועות ארוכות דקות של גרידת תפוזים משני התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
קולף
5
חותכים את הקצוות את התפוזים מקוננים ולהציב אותם ממש על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
הסר את הדורית ברצועות באמצעות סכין חדה חיתוך מהחלק העליון של הכתום. תשליך את החיקוי. כאשר התפוזים הם גם קלופים וגם גזוז, להפוך אותם על צדי שלהם לחתוך לתוך 1/4 סיבובים אינץ', לחצות את כולו. הניחו את הדיסקים הכתומים בצד. במחבת עם כיסוי, להביא מים 1 אינץ לרתיחה עם גרידה של תפוזים gingerroot טרי מגורד. אפשר את גרידת התפוז וג ' ינג ' ר להתבשל לפחות 1 דקה ואז להוסיף מלח ואספרגוס ספירס. מבשלים את החניתות 3 עד 5 דקות עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
גרידה כתומה
מלח דק, לשולי הכוסות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
לנקז את האספרגוס. זרוק את גרידת התפוז וג ' ינג ' ר. להרכיב כמה חניתות על כל צלחת ארוחת ערב, להניח אותם קדימה ואחורה, חוצה את החניתות על פרוסות תפוז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
גרידה כתומה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8
מפזרים זרעי שומשום על אספרגוס ותפוזים העליון עם 1 חלק של mahi mahi בגריל.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
מאהי מאי
מלח דק, לשולי הכוסות
9
מקשטים דגים ואספרגוס שנאספו עם עירית קצוצה או פרוסה דק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק