קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פילה בקר בצמצום שיטאקי פורט

פילה בקר בצמצום שיטאקי פורט
מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו פילה בקר עם הפחתת שזיף נמל-חוף, סטייקי פילה בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה, ו פילה בקר פלפל מעורב עם הפחתת שאלוט-נמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את קוביות הקציצות במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד בטמפרטורת החדר תוך כדי המשך הכנת המתכון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את פטריות השיטאקי ומבשלים עד שהם נבלו ומתחילים להזהיב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את הפטריות מהמחבת ומניחים בצד; מחממים את יתרת שמן הזית במחבת עד שהוא מתחיל לעשן, את המפזרים בקצפת הבקר הקוביות. מבשלים מכל הצדדים עד להשחמה מבחוץ והבשר מבושל ממש מתחת למידת האלילות הרצויה, כ -5 דקות לבינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את הסטייק מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את יין הפורט למחבת ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מרתיחים עד שהנמל הצטמצם בחצי, ואז מקציפים פנימה את ריבת הפטל, רוטב ווסטרשייר, מרק בקר ופטריות שיטאקי. ממשיכים לבשל עד שהרוטב הצטמצם ל -1 / 2 כוס, כ -30 דקות. לאחר צמצום, מערבבים פנימה את קוביות הקציצה ומחממים מחדש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
ריבת פטלריבת פטל
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
יציאהיציאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות