קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פילה בקר בצמצום שיטאקי פורט

פילה בקר בצמצום שיטאקי פורט
מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו פילה בקר עם הפחתת שזיף נמל-חוף, סטייקי פילה בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה, ו פילה בקר פלפל מעורב עם הפחתת שאלוט-נמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את קוביות הקציצות במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד בטמפרטורת החדר תוך כדי המשך הכנת המתכון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את פטריות השיטאקי ומבשלים עד שהם נבלו ומתחילים להזהיב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוציאים את הפטריות מהמחבת ומניחים בצד; מחממים את יתרת שמן הזית במחבת עד שהוא מתחיל לעשן, את המפזרים בקצפת הבקר הקוביות. מבשלים מכל הצדדים עד להשחמה מבחוץ והבשר מבושל ממש מתחת למידת האלילות הרצויה, כ -5 דקות לבינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוציאים את הסטייק מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את יין הפורט למחבת ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מרתיחים עד שהנמל הצטמצם בחצי, ואז מקציפים פנימה את ריבת הפטל, רוטב ווסטרשייר, מרק בקר ופטריות שיטאקי. ממשיכים לבשל עד שהרוטב הצטמצם ל -1 / 2 כוס, כ -30 דקות. לאחר צמצום, מערבבים פנימה את קוביות הקציצה ומחממים מחדש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
ריבת פטלריבת פטל
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
יציאהיציאה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן