פילה בקר ופטריות ברוטב חמאת שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין ופטריות ברוטב חמאת שום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 490 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו סטייקים של פילה בקר, יין ללא אלכוהול, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב אספניולה, פילה בקר צלוי עם פטריות ורוטב שמנת יין לבן, ו טנדרלוין רוסטביף עם חמאת עשבי שום (מתכונים דומים).
הוראות
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 1 כף של החמאה על חום בינוני גבוה.
מפזרים סטייק בקר עם מלח ופלפל. מבשלים בשר בחמאה 6 עד 8 דקות, הופך פעם אחת, עד חום עמוק. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; לבשל 6 עד 8 דקות (בשר יהיה כמעט נעשה ולהמשיך לבשל בעמידה).
הסר בקר לצלחת; לכסות כדי לשמור על חום.
הוסף 1 כף של החמאה הנותרת למחבת.
מוסיפים פטריות ושום. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד מכרז.
להוסיף יין. מבשלים 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כשליש ותערובת עבה מעט.
מקציפים את החמאה שנותרה, 1 כף בכל פעם, לרוטב עם מקציף חוט רק עד מומס.
מגישים פטריות ורוטב על בשר בקר.