פילה בקר ממולא חמוציות
אם יש לך בערך 1 שעה ו -15 דקות לבלות במטבח, פילה בקר ממולא חמוציות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 446 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מרק בקר, חמאה, מיץ חמוציות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 48%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פילה בקר עם צ'אטני אגס-חמוציות, פילה בקר ממולא, ו פילה בקר ממולא.
הוראות
בסיר גדול שלבו את החמוציות, היין, השאלוט והחמאה. מבשלים על אש בינונית עד פירות יער פופ, כ -15 דקות.
חותכים חריץ לאורכו במרכז המכרז עד 1/2 אינץ'. של תחתית. פתח פילה כך שהוא שוכב שטוח. על כל מחצית, צור חריץ נוסף לאורך במרכז עד 1/2 אינץ'. של תחתית; צלי פתוח ומכסים בניילון נצמד. משטחים ל-1/2 אינץ'. עובי.
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל; מורחים תערובת חמוציות על בשר.
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך. קושרים פילה ב -2 אינץ'. מרווחים עם מחרוזת מטבח.
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים בחום של 425 תם במשך 40-50 דקות או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 תם; בינוני, 160 תם; כל הכבוד, 170 תם).
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
בינתיים, מטגנים שאלוט ב 1 כף חמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את המיץ, היין, המרק והטימין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -20 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את יתרת החמאה.