פילה דג אפוי אפוי
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 65 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם 25 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פילה דג אפוי אפוי יכול להיות עצום ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון לנסות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פילה דג אפוי, פילה דגים עם רוטב טרטר Herbed, ו פילה דג אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375F, תחתית חמאה של צלחת אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מסדרים דגים בצלחת, מפזרים מלח ופלפל ונקודה עם 1/2 כף. חמאה.
אופים עד דגים הופך אטום ורך כאשר פירסינג עם קצה סכין קיצוץ, על 10 דקות.
בעוד דגים הוא אפייה, להמיס הנותרים 3 כף. חמאה בסיר קטן מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים מיץ לימון, צלפים ו טרגון, ואז לטפטף רוטב על דגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio]()
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה