קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פילה חזיר אסייתי כבוש

פילה חזיר אסייתי כבוש
פילה חזיר אסייתי כבוש הוא מתכון אסייתי ל-6 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 294 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. תמורת 1.36 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון סופגני מוצק של 54% . מתכונים דומים: ירכי עוף כבושות באסיה , חצילים כבושים באסיה ופילה חזיר עטוף בבייקון .

הוראות

1
בקערה קטנה, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים 1/2 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מוסיפים את הבשר; סוגרים את השקית ומציגים לציפוי. מקררים למשך 8 שעות או למשך הלילה. מכסים ומקררים את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
סננו והשליכו את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
5
מניחים את הבשר חזיר על רשת בתבנית צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אופים בחום של 230 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד שמדחום הבשר מראה 71 מעלות צלזיוס, ומורחים מדי פעם במרינדה ששמרנו.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
הניחו לעמוד 5 דקות לפני הפריסה.