פילה מיניון מצופה בגבינה כחולה ברוטב יין פורט
. אם יש לך בצל, שמן צמחי, יין פורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הנמל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. מתכונים דומים: פלפל קלוי פילה מיניון עם רוטב יין אדום בלסמי, פלפל קלוי פילה מיניון עם פורט יוס, ו פילה מצופה בגבינה כחולה עם תפוחי אדמה וקשיש תירס והפחתת יציאה.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, השום והקורנית. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד בצל הוא רך. מערבבים במרק הבשר, מגרדים את כל חתיכות הבצל מתחתית המחבת, ולאחר מכן מערבבים ביין הנמל. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד התערובת צמצמה בערך 1/2 כוס. תניח בצד. זה יכול להיעשות גם מראש, וחומם מחדש.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים שמן בברזל יצוק או במחבת בטוחה לתנור על חום גבוה. לצרוב סטייקים במהירות משני הצדדים עד חום, ואז למקם את כל המחבת לתוך התנור.
סטייקים צלויים בתנור במשך כ 15 דקות עבור נדיר בינוני - עם טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C). אתה יכול להתאים את הזמן הזה כדי לאפשר את הסטייקים לסיים רק מתחת לרמה הרצויה שלך של doneness אם בינוני הוא לא מה שאתה מעדיף.
הסר מהתנור, והנח על תבנית אפייה. מערבבים יחד את פירורי פאנקו וגבינה כחולה. מעל כל סטייק עם שכבה של תערובת זו.
מניחים סטייקים תחת המטגן שחומם מראש עד ציפוי הגבינה הוא השחמה תוסס. 3 עד 4 דקות.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם רוטב יין פורט חם.