קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פילה מיניון עם בלנדר Bearnaise

פילה מיניון עם בלנדר Bearnaise
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? פילה מיניון עם בלנדר Bearnaise יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1332 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 115 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פשוט אלגנטי פילה מיניון W רוטב Bearnaise, פילה מיניון ממולא סרטנים ושיטאקי עם צדפות צוללות עטופות ברשתות תפוחי אדמה סגולות פרואניות ורוטב ברנייז, ו רוטב ברניז בלנדר קל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קח את הבשר טנדרלוין וטפטוף עם שמן זית. מתבלים היטב עם הרבה מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי בכל מקום. ודא שזה בטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מניחים מחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה על התנור העליון ו sear tenderloin בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את כל המחבת בתנור וצולים את הפילה במשך 15-17 דקות (תלוי כמה עבה פילה שלך). מדחום שנקרא מיידית כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר צריך לקרוא 130 מעלות F עבור בינוני נדיר. אם אתה רוצה את זה בינוני, לבשל במשך 3 דקות נוספות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהתנור והאוהל בנייר כסף בזמן שאתה נותן לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הפוך את הפחתת bearnaise הראשון. בסיר קטן, לשלב חצי טרגון, שאלוט, חומץ ויין על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
8
תערובת חלמונים ו הפחתת bearnaise יחד בבלנדר. עם הבלנדר פועל, להוסיף 1/3 של החמאה בזרם יציב איטי. ברגע שהוא emulsifies, להפוך את מהירות בלנדר עד גבוה ולהוסיף את החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
הוסף את שאר חצי חבורה של עלי טרגון טריים, העונה עם מלח ופלפל ולתת לו 1 באז יותר. מניחים בצד במקום חם להחזיק את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טרגון טריטרגון טרי
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו