פילה מיניון עם חמאה מתובלת, ארטישוקים מזוגגים, ו שעועית ירוקה
פילה מיניון עם חמאה מתובלת, ארטישוקים מזוגגים, ופרטי שעועית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 952 קלוריות, 169 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 112 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם בשר עגל demi-glace, שמן צמחי, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מחבת צרוב פילה Mignons עם חמאה מתחם שום קלוי, שעועית ירוקה חמאה חומה, ו שעועית ירוקה עם חמאת עשבי תיבול.
הוראות
חותכים תחתית ארטישוק לרוחב לפרוסות בעובי 3/8 אינץ', ואז חותכים גבעולים באלכסון לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
מעבירים פרוסות לתבנית אפייה של 1 1/2 ל - 2 ליטר ומניחים בצד.
מבשלים שעועית ירוקה בסיר 3-4 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד פריך במכרז, כ 4 דקות.
מסננים מסננת ולהעביר לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
לנקז יבש לטפוח, ואז לזרוק עם ארטישוקים בתבנית אפייה.
חותכים נתח 1 אינץ ' מ יומן חמאה מתובל, ואז לחתוך נתח לחתיכות. מנקדים ירקות עם חמאה, ולאחר מכן לכסות עם ניילון לעטוף ולהניח בצד עד מוכן לאפות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מחממים מחבת 8 עד 9 אינץ ' כבדה (לא nonstick) על חום בינוני גבוה 2 דקות. בעוד המחבת הוא חימום, לטפוח סטייקים יבשים ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מוסיפים שמן למחבת, מתערבלים למעיל, ואז צורבים סטייקים בצד אחד, בלי לזוז, עד שקרום חום עמוק נוצר, בערך 3 1/2 דקות. הפוך סטייקים מעל ולצרוב 3 1/2 דקות יותר. באמצעות מלקחיים, קצוות חומים של סטייקים בקצרה (פחות מ 1 דקות בסך הכל), ולאחר מכן להעביר צלחת אפייה קטנה, הזמנת מחבת. מבשלים סטייקים בתנור עד מדחום מוכנס אופקית למרכז סטייקים רושמים 52° עבור בינוני-נדיר, 12 עד 18 דקות.
לפני סיום הסטייקים, מוסיפים ירקות לתנור ואופים, נחשפים, עד שהחמאה נמסה והירקות מחוממים דרך, 10 עד 15 דקות.
הסר סטייקים מהתנור ומעל כל אחד עם פרוסה עבה 1/4 אינץ ' של חמאה מתובלת.
תן לעמוד בתבנית אפייה, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 עד 10 דקות.
בעוד סטייקים לעמוד, להוסיף יין למחבת ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת על 1 כף, על 5 דקות. מערבבים demi-glace וכל מיצים מן צלחת אפייה ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני.
חותכים את החמאה שנותרה לחתיכות ומוסיפים למחבת 1 בכל פעם, מחבת מתערבלת עד שכל חתיכה משולבת ורוטב הוא עבה ושמנת.
מחלקים ירקות וסטייקים בין צלחות.
שעועית ירוקה יכול להיות מבושל (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר בשקית ניילון אטומה מרופדת מגבות נייר.