פילה מיניון עם רוטב יין אדום
פילה מיניון עם רוטב יין אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל כשר, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב יין אדום יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פינו נואר בראוניז כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 39%. נסו פילה מיניון עם רוטב יין אדום, פילה מיניון עם רוטב יין אדום, ו פילה מיניון עם רוטב חזרת יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מתבלים בנדיבות את הסטייקים במלח ופלפל ומזלפים את 3 כפות שמן הזית. גריל לאלילות רצויה, כ -5 דקות לכל צד לבינוני-נדיר.
מעבירים את הסטייקים לקרש חיתוך. אוהל עם רדיד ולתת לעמוד 10 דקות.
בינתיים ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצלים ומקפיצים עד שהם רכים, כ -5 דקות. מתבלים במלח.
מוסיפים את השום והאורגנו ומקפיצים עד לריחני, בערך 30 שניות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מקציפים את היין. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי, תוך ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מסירים את המחבת מהאש. מסננים את הרוטב לקערה קטנה, לוחצים על המוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזלים. משליכים את המוצקים במסננת ומחזירים את הרוטב לסיר ומחזירים לרתיחה איטית.
חותכים את 4 כפות החמאה הנותרות לנתחים קטנים בגודל 1/2 אינץ ' ומקציפים פנימה את הרוטב מעט בכל פעם. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל.
הניחו פילה על כל אחת מ -6 צלחות ארוחת הערב.
מזלפים את הרוטב מעל הפילטים ומגישים.