פילה סול עם תרד ועגבניות
פילה סול עם תרד ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 572 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפלים חלפיניו, תרד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית נסו פילה סול עם תרד ועגבניות, פילה סול עם תרד ועגבניות, ו פילה פורטוגזית של סול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התרד הטרי שטף בסיר עם מכסה עם המים עדיין נצמדים אליו (אתה לא צריך מים נוספים).קיטור עד רק נבול, כ 4 דקות, לנקז היטב, מגניב מספיק כדי להתמודד.
מחממים תנור ל 204° מעלות.לקרוע 4 חתיכות של נייר קלף או נייר אלומיניום על 12 "x 18".
מניחים את הנייר על הדלפק שלך ולשים 1/4 של התרד על כל אחד, במרכז. מכסים בבצל, חלפיניו ושום.
מניחים פילה על כל ומכסים עם טומטו פרוס.מתבלים במלח ופלפל.אטמו את החבילות והניחו על תבנית אפייה או אבן אפייה.
אופים עבור apprx 12-15 דקות.בדוק pkg אחד כדי לראות כי הדג נעשה. החבילה תהיה נפוחה קצת כאשר נעשה.
העברה לצלחות בודדות ולתת לכל אדם לפתוח את חבילת ההפתעה שלהם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.