קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

פילה סלמון בגריל עם רוטב חרדל דבש

פילה סלמון בגריל עם רוטב חרדל דבש
פילה סלמון בגריל עם רוטב דבש-חרדל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי יש 528 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. אם יש לך בצל, גרגר הנחלים, חזרת, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מדהימה. נסו פילה סלמון בגריל עם רוטב חרדל דבש, פילה סלמון בגריל עם רוטב שמיר מלפפון, ו פילה סלמון בגריל במחבת עם רוטב לימון-חמאה-שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד את החרדל, הדבש, חזרת, הנענע ו 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
פלפלפלפל
דבשדבש
מנטהמנטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
תן לשבת לפחות 15 דקות לפני השימוש. יכול להתבצע 1 יום מראש וקירור אבל לא להוסיף את מנטה עד רק לפני השימוש. הביאו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
4
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מברישים את הסלמון בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
שמן בישולשמן בישול
6
מניחים את הסלמון על הגריל, עם העור כלפי מטה, וצולים עד להזהבה וחרוכה מעט, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
בזמן שהסלמון מתבשל מניחים את גרגיר הנחלים והבצל בקערה בינונית, מוסיפים את החומץ והשמן והמלח והפלפל וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
חומץחומץ
סלמוןסלמון
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מעבירים את הסלט לפלטה, מעליהם את פילה הסלמון ומזלפים כל פילה ברוטב החרדל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חרדלחרדל
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל.
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.
2015 brought the earliest vintage of the decade so far. After the large 2013 and 2014 vintages and the continued drought, the vines put forth a fraction of the fruit than the previous two years. They were down approximately 30% overall but the result was exceptional quality and deep, powerful wines with great acidity. Citrus, anise, saline, and energetic.