קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

פילה סלמון עם ציפוי ווסאבי

פילה סלמון עם ציפוי ווסאבי
פילה סלמון עם ציפוי ווסאבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 753 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך אורז, אבקה להדביק, מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו [] פילה סלמון בגריל עם רוטב ווסאבי ולימון {לילה התאריך שלי עם אפליקציית Facebook Wintertainer של איקאה}, סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, ו סלמון ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, לבשל את אורז בר (שני חלקים מים לחלק אחד אורז) על ידי רותחים במשך 45 דקות. השאר בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, בסיר אחר, לכסות את הסלק עם מים; להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשל במשך כ 30 דקות, עד הסלק הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור ולחתוך את הסלק לחתיכות גסות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4
קוצצים את הרימון לשניים ומוציאים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
5
מוסיף את הרימון, סלק, שמן זית, ונענע לאורז. השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
הפוך את ציפוי ווסאבי על ידי ערבוב יחד את המיונז, כמון, ווסאבי. לטעום ולהתאים אם אתה רוצה. מחממים התנור ל 350°f / 180°C.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ווסאביווסאבי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לשטוף ולייבש את הסלמון, ואת העונה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מחממים מחבת או מחבת חסינת אש גדולה מספיק כדי להתאים הן פילה סלמון, וכאשר הוא צורב חם, טיפה סלמון, עור בצד למטה. הפעל לאחר 5 דקות או כאשר העור הוא חום ופריך. תוריד את החום, בזהירות להסתובב שוב, ולכפות את ציפוי ווסאבי על החלק העליון של הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים כ -10 דקות, עד שהציפוי מתחיל להשחים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מגישים על אורז בר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
11
מתכונים על ידי סופי דאל. Reprinted עם רשות מאוד מחבב מזון: שנה במתכונים על ידי סופי דאל, © 201
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
12
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.סופי דאל החלה את הקריירה שלה כדוגמנית, אבל הכתיבה הייתה תמיד האהבה הראשונה שלה. ב - 2003 כתבה נובלה מאוירת בשם "האיש עם העיניים המרקדות", שהיה רב מכר של הטיימס. לאחר מכן פרסם רומן בשם "Playing with the Grown-Ups", שהתפרסם בשנת 200 וזכה לשבחים רבים על ידי בלומסברי.
13
דאל היא עורכת שותפה בווג הבריטי. היא גם כתבה עבור Us Vogue, Waitrose Food Illustrated magazine, The Observer, the Guardian, And the Saturday Times Magazine, בין היתר.אכלנית וטבחית מסורה, היא כתבה ספר המתעד את ביש המזל שלה עם אוכל, התענוגות החושניים של גברת דאהל, שפורסם בהוצאת הארפר
14
קולינס ב-2009, שהיה רב המכר שלה ב-Second Times. בעקבות ההצלחה של תענוגות חושניים, דאל כתבה והציגה סדרת בישול פופולרית בת שישה חלקים של BBC2, The Delicious Miss Dahl, ששודרה במספר מדינות ברחבי העולם.דאהל חיה באנגליה, שם היא ממשיכה לעבוד על העיתונאות שלה, הספרות והאפייה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.